Verdachte aangehouden na mishandeling agent

zondag 17 september 2017

Naaldwijk - Politie agenten hielden zaterdag 16 september om 21.15 uur op de Verdilaan twee mannen aan. Een van de mannen sloeg een agent bij het incident in zijn gezicht.

Agenten reden over de Verdilaan toen een groep personen allerlei verwensingen riep en zich hinderlijk gedroegen. Politieagenten die de groep aansprak op hun gedrag werden door een van de mannen uit de groep bedreigd. Agenten hielden deze man aan waarna anderen uit de groep zich met de aanhouding gingen bemoeien. Een van de agenten kreeg een vuistslag in zijn gezicht. Toch lukte het agenten om de zich verzettende verdachte, een 38-jarige man uit ’s-Gravenzande, na het gebruik van pepperspray aan te houden.

Andere agenten die ter ondersteuning naar dit incident waren gestuurd, hielden de man aan die een agent had mishandeld. Deze verdachte, een 31-jarige man uit ’s-Gravenzande, beledigde, schopte en bespuugde politiemensen tijdens de aanhouding. De beide verdachte zitten nog vast. Een politieagent deed aangifte van mishandeling.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maassluis | 112 alarmeringen Maassluis | Goedkoop Tanken in Maassluis | Supermarkten in Maassluis | Weerbericht Maassluis