Dood van Graciëla (21) vanavond in Opsporing Verzocht

dinsdag 3 oktober 2017

Vlaardingen - Na een zoektocht na verontruste meldingen door haar broer, vonden agenten vrijdagochtend 22 september het lichaam van de 21-jarige Graciëla uit Rotterdam in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen. Ze bleek te zijn gestoken. Vanavond vragen wij in Opsporing Verzocht weer uw hulp bij het oplossen van dit vreselijke misdrijf. Wij hebben een specifieke vraag over een auto, die mogelijk gezien is bij Graciëla.

De jonge vrouw is voor het laatst in leven gezien bij de Kentucky Fried Chicken in de Galvanistraat in Rotterdam, waar ze werkt. Op bewakingsbeelden is te zien hoe ze na 00.30 uur daar vertrekt. Zes uur later wordt haar lichaam gevonden. Inmiddels zit een 31-jarige verdachte uit Schiedam vast op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak, maar nog niet alles is duidelijk. De politie denkt dat Graciëla slachtoffer is geworden van een conflict in de relationele sfeer. Het is nog niet duidelijk hoe Graciëla vanaf het moment dat ze vertrok bij haar werk terechtgekomen is bij de Krabbeplas.

Eerder vroegen we al uw hulp bij het vinden van de bestuurders van twee auto’s die geparkeerd stonden bij de Zuidbuurt bij de Krabbeplas. Wij hebben inmiddels contact met hen. Alle informatie die verder kan helpen bij het oplossen van dit misdrijf is welkom. Kijk vanavond en deel uw tips via de opsporingstiplijn 0800-6070 of het tipformulier op www.politie.nl. Wilt u anoniem blijven? Bel M. 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maassluis | 112 alarmeringen Maassluis | Goedkoop Tanken in Maassluis | Supermarkten in Maassluis | Weerbericht Maassluis