Man aangehouden met nepvuurwapen

zaterdag 29 april 2017

Brielle - Politieagenten hielden vrijdag een 18-jarige Rotterdammer aan met een nepvuurwapen. Hij bedreigde een man bij een benzinestation in Brielle.

Vrijdagmiddag rond 18.00 uur kwam er een melding binnen dat er een automobilist bij een benzinestation op de Schrijversdijk in Brielle werd bedreigd met een vuurwapen. Door het meteen nalopen van het signalement en kenteken van de man met het vuurwapen, vonden agenten hem even later in zijn auto op een parkeerterrein in de buurt. Agenten praatten de man uit de auto en fouilleerden hem. De man had  een mes op zak, en in zijn auto vonden de agenten Bengaals vuurwerk, een keukenmes en een balletjespistool. Alles is in beslag genomen en de 18-jarige Rotterdammer is aangehouden.

Het balletjespistool had de man gewonnen op de kermis. De politie neemt alle vuurwapenmeldingen serieus. Er wordt gehandeld als bij een echt vuurwapen, omdat het verschil niet te zien is.

Bekijk hier een filmpje over het gevaar van nepvuurwapens.

http://www.youtube.com/watch?v=5MkxLjXeJ68

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maassluis | 112 alarmeringen Maassluis | Goedkoop Tanken in Maassluis | Supermarkten in Maassluis | Weerbericht Maassluis